Központi elérhetőség: +36 99 537-510

Gyakori kérdések

Miért válasszam a Helopal ablakkönyöklőt?
A Helopal ablakkönyöklő a legjobb minőséget képviseli. Aki Helopal-t választ mindenképpen hosszútávra tervez, hiszen az öntöttmárvány termékeink kialakítása szemben a természetes kövekkel és agglomerált termékekkel, teljesen pórusmentes. Ennek következményeképp a víz, az időjárás viszontagságai nem tehetnek kárt a termékben. Tisztán tarthatósága egyszerű, így évek múltán is pontosan olyan szép dísze lehet ablakainknak, mint felhelyezésekor.

Mire használhatom még a Helopal terméket?
A Helopal termékek könnyű megmunkálhatóságuknak köszönhetően sokrétű felhasználást tesznek lehetővé. Készíthetünk belőle pl. kerítésfedlapot, medenceszegélyt, konyhapultot, mosdópultot, lépcsőt. De sokféle egyedi ötlet megvalósítása is lehetséges.

Hogyan kérhetek árajánlatot?
A honlapon található árajánlatkérő alkalmazás segítségével. Az ajánlatot a központi ügyfélszolgálat elkészíti és a megadott e-mail címre visszaküldi. Árajánlatkérésnél fontos, hogy mindig a gyártási méreteket szükséges megadni!

Mit jelentenek a gyártási méretek?
A gyártási méret az a méret, amely már tartalmazza a könyöklő falsíktól való előre állását, illetve a dilatációs hézagot. A dilatációs hézag műanyag oldalsó élzáró esetén kávahosszúság -1 cm, oldalsó élekezelés illetve vágott él esetén -0,5 cm. Az előre állas profilos termékek esetén kávamélység +3-4 cm, egyenes termék esetén +2-3 cm. (Bővebb információk a Helopal segédlet dokumentumban.)

Hol vásárolhatom meg a Helopal termékeket?
A Helopal cég országos partnerhálózaton keresztül értékesít. A partnerek listája megtalálható a honlapon található partnerkeresőben, illetve a központi ügyfélszolgálat bármikor szívesen ajánl egy Önhöz közeli partnert.

Hogyan jut el hozzám a termék?
A partnereinknél történő megrendelés után, a gyártóhoz beérkezett partnerrendeléstől számított kb. 2 héten belül a terméket a gyártó a partner telephelyére szállítja.

Van lehetőség helyszínre történő kiszállításra?
Igen, nettó 100.000.-Ft összeg feletti rendelés esetén illetve abban az esetben ha 2 méternél nagyobb termék található a rendelésben, a szállítási területen belül a gyártó közvetlenül a vevő címére is ingyenesen kiszállítja. Ebben az esetben szükséges a megrendeléskor a viszonteladó partnerekkel egyeztetni a pontos szállítási címet, illetve megadni a szállításkor átvevő személy adatait. (név, telefonszám)

Milyen garanciális feltételeket nyújt a Helopal?
A termékgarancia minden termék esetén 2 év, a szavatosság pedig 15 év.
Abban az esetben, ha bármilyen kérdése lenne, bátran keresse központi ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Marmorit Kft.
9431 Fertőd, Fő u. 38.
kereskedelem@helopal.com
 

 

 

TERMÉKISMERTETŐ ÉS BEÉPÍTÉSI SEGÉDLET LETÖLTÉSE